Producten voor paschal mon (11)

Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

De tortellini mignon van vlees zijn een ambachtelijk meesterwerk van de Italiaanse culinaire traditie, een symbool van de gastronomische cultuur van Emilia-Romagna. De pastadeeg wordt uitgerold tot een minimale dikte, waardoor deze kleine en elegante tortellini een unieke lichtheid en delicatesse krijgen. De vulling is een balans van vlees, gekookte ham, mortadella en een vleugje nootmuskaat. Elk ingrediënt is geselecteerd en afgemeten om een intense en smaakvolle eind smaak te garanderen.
Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039
Schelpboter

Schelpboter

250g Sint-jacobsschelp Aluminiumfolie Schelpvormige schaal Zacht Halfzout
Leman Plein

Leman Plein

De Léman Carré lamp is resoluut hedendaags en ontworpen met zijn vierkante micro-geperforeerde messing lampenkap. Hij is in hoogte verstelbaar. En hij past perfect bij de andere verlichtingsarmaturen in de Léman Carré serie: de vloerlamp, de wandlamp, de hanglamp of de Léman Carré spot. Referentie: 7157 Afmetingen: H 52/62cm x B 13cm D 13cm Grondstoffen: Massief messing Gemiddelde productietijd: vanaf 6 weken, te bevestigen bij het bevestigen van de bestelling Aantal lampen: 1 Lampjes: E14 60 Watt Normen: In overeenstemming met lokale elektrische vereisten (CE, VS of andere) - IP20 Klasse 2
Croissantmeel

Croissantmeel

W: 320 - 330. Patentbloem verkregen uit geselecteerde Italiaanse, Europese en Noord-Amerikaanse tarwe. Geschikt voor het produceren van deeg dat gelamineerd, gevouwen en uitgerold moet worden. Ideaal voor het verkrijgen van gelaagde, bladerdeegachtige en volumineuze producten. Aanbevolen voor brioches en croissants.
Mâcon Azé

Mâcon Azé

Glanzende gouden robe met groene reflecties. Vers, intens met tonen van steenfruit (perzik, abrikoos) en gedroogd fruit (amandel, hazelnoot). Tonic, het vruchtvlees is wijnachtig, subtiel, goed in balans door een natuurlijke frisheid.
Merlemont

Merlemont

Gepasteuriseerde melk en room (herkomst Frankrijk), Zout, Microbieel coagulant, Melkzuurbacteriën en rijpingsculturen, Verstevigingsmiddel: calciumchloride. Annatto Melk en melkproducten (inclusief lactose en mel eiwit) Onze producten zijn niet onderworpen aan GMO-labeling in overeenstemming met de verordeningen 1829/2003/EG en 1830/2003/EG. Naleving van de afwezigheid van GMO's tot een drempel van 0,9% in overeenstemming met de Europese verordeningen EG 1829/2003 en 1830/2003. Ionisatieverklaring Wij certificeren, op basis van de garanties en certificaten verkregen van onze leveranciers, dat onze producten, ingrediënten en additieven: niet zijn onderworpen aan ionisatiebehandeling in overeenstemming met decreet nr. 2001-1097 van 16/11/01. Analyse per: 100g Vetten: 33,26g Eiwitten: 17,56g Suiker (g): 0,9 Natrium (mg): 1,294g Energie Kcal: 372 Energie KJ: 1538,71 Formaat: Rond Gewicht: 230g Verpakking: Papier Buitenverpakking: Karton Opslagtemperatuur: +2°C/+8°C
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

De grote Sarde ravioli zijn gevuld met ricotta (zachte kaas) en citroen en belichamen de eenvoud en puurheid van de mediterrane smaken, wat een frisse en verfijnde culinaire ervaring biedt. Deze ravioli vertegenwoordigt een perfecte harmonie tussen de zoetheid en de omhullende zachtheid van de ricotta en de citrusachtige smaak van de levendige frisheid van de citroen, verpakt in een delicate pastadeeg.
Gemarmerd Pistachebrood

Gemarmerd Pistachebrood

Gemarmerde Pistachenbrot Code: CCA038
Ambrogio

Ambrogio

Ambrogio Code: TRG054 Diameter: 18 cm
Rochefort Kaas

Rochefort Kaas

350g Rochefort jong ook beschikbaar in: - 2,3kg brood - blister van 6 plakken van 150g